ONLINE KÖNYVELÉS

ONLINE KÖNYVELÉS

A számviteli szolgáltatásra velünk szerződő partnereink INGYEN vehetik igénybe az alábbi FELHŐ alapú integrált VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZERT !!!

Nem kell vásárolnia számlázó és készletnyilvántartó szoftvert, mert nálunk ezt mind INGYEN használhatja, ezáltal évi több mint 1 milliót Ft-ot is megtakaríthat(a  rendszerhasználat havi díja általában egy vállalatirányítási rendszernek több mint 100 eFt/hó. )

 

Bárhonnan, bármikor elérhető

Legyen Ön külföldön, reptéren vagy éppen tárgyalás közben a partnerénél, azonnal kéznél vannak a legfrissebb adatok és jelentések. Bárhonnan, bármikor, olcsón és egyszerűen kapcsolódhat a vállalati folyamatokhoz. Lekérdezhet üzleti jelentéseket, megtekinthet kereskedelmi információkat, a lehetőségek korlátlanok.

 

Irodánk szolgáltatásai között megtalálható:

 • HAGYOMÁNYOS könyvelés: megállapodás szerinti időszakonként (heti/havi) a teljes könyvelési anyag átadásra kerül irodánknak, ezzel kapcsolatban minden további feladatot irodánk végez (rögzítés/főkönyvi könyvelés/analitika/ bevallások-beszámolók elkészítése stb…)
 • ONLINE könyvelés: a felhőalapú „Essence Integrált vállalatirányítási rendszeren keresztüli,  ami lehetővé teszi azt, hogy Ön mindenféle könyvelési szaktudás nélkül tudja bizonylatait rögzíteni, úgy mintha ezt szakemberre bízta volna. Ön interneten keresztül tud csatlakozni saját felhasználói nevével/jelszavával (korlátlan felhasználó), ahol a szoftver segítségével egyszerűen rögzítheti be bizonylatait.

Mindent egy helyen és naprakészen ! ! !

 Önnek nem kell többféle szoftvert használni

(számlázó/készlet nyilvántartó/ főkönyv stb…)

 csak ezt az egy  Integrált vállalatirányítási szoftvert

 „Essence

A szoftver moduljai:

 1. pénzügy (számlázás, bank, pénztár)
 2. főkönyv
 3. készletnyilvántartás
 4. tárgyieszköznyivántartás

Ön ezt kérdezi…

 • Én, vagy a munkatársaim is be tudják rögzíteni a bizonylatokat?
 • Igen, Önnek csak a gazdasági eseményt kell kiválasztania a szoftveren belül, és a program automatikusan a megfelelő főkönyvi számra könyveli le a tételt. Mi alakítjuk ki a sablonokat a cégre szabva, elvégezzük a szükséges beállításokat, Önnek nincs más teendője csak a megfelelő sablon kiválasztása után berögzíteni az adatokat. Nincs elírás, rossz könyvelési tétel, rosszul számolás, mert a rendszer az általunk beállított főkönyvi számokra fog rögzíteni.
 • Ahogy Ön vagy munkatársa felkönyveli a számlákat, rögtön láthatóvá válik a vállalkozás aktuális eredménye, fizetendő áfája, és az egyéb szükséges információk, nem kell többet várnia arra, hogy könyvelője a havi anyagot lekönyvelje utólag.
 • Azok, akik az online könyvelési szolgáltatásunkat választják, azok csak a számla rögzítést vállalják át, minden más feladat a mi dolgunk. A folyamatos szakmai hátteret biztosítjuk, az ország bármely részén. Áfa és egyéb bevallások előtt ellenőrizzük a felrögzített bizonylatokat, így biztosítva, hogy minden helyesen legyen rögzítve.
 • Nincs szükség semmilyen beruházásra. Ami Önnek kell biztosítania, az a számítógép és egy internetkapcsolat. Nem kell programot vásárolnia, minden további feltételt mi biztosítunk interneten keresztül.
 • Az online könyvelés elkezdésében segítünk, 20-30 perces betanítás után már önállóan tudják használni a programot.
 • Mert egy-egy cég esetében a számlák hónapról hónapra nagyon egyformák, majdnem ugyanazok. Ha, számlázó programot használ, akkor lehetőség van arra is, hogy a számlázó programból beolvassuk az adatokat a mi rendszerünkbe (Essence), így kimenő számláit egyszerűen, tömegesen lehet rögzíteni a programba.
 • Természetesen Önből még nem lesz ez által könyvelési szakember, a többi könyvelési feladatot már mi végezzük. Az Ön által rögzített bizonylatok alapján elkészítjük az összes kötelező bevallást, adatszolgáltatás, eredménykimutatást, mérleget.
 • Ha kérdése van vagy elakad, bármikor felteheti kérdéseit kollégáinknak, állunk rendelkezésére.

Kérem hívjon, kérdéseire szívesen válaszolunk, illetve átbeszéljük a további részleteket….

 

T-PROFIT KÖNYVELŐIRODA
1094 Budapest, Páva u. 5.  3/13.
06 30 9666 382
toth.ili@tprofit.hu
www.tprofit.hu

Nyelv Kiválasztása
Archívum